1-on-1 Coaching

Heb jij extra hulp nodig met jouw training en/of doelen?
Wil je werken aan een ​specifieke movement, een bepaalde skill onder de knie krijgen of persoonlijk advies over jouw (manier van) training?
​Dan is een 1-on-1 met één van de Honest coaches wat voor jou!
Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Plan dan snel en vrijblijvend een ​intakegesprek in met één van de Honest coaches
(jouw doelen, onze manier!!!)

Pakketten

Members

€45 / €60 Non-Members (1uur)

5 ritten (-5%)

€210 / €285 Non-Members

10 Ritten (-10%)

€405 / €570 Non-Members

Assessment

Tijdens een Assessment kijkt een Honest Coach samen met jou naar de oorzaak van blessures, pijntjes, ongemakken en/of eventuele disbalansen.
De coach neemt op basis van de Strongfit principes een aantal bewegingen en oefeningen met je door om zo een beeld te krijgen van jouw bewegingspatronen en de mogelijke inefficiënties hierin.

Aan het einde van de assessment neemt de coach je mee in de analyse en krijg je trainingen en handvatten waarmee we ervoor zorgen dat we het probleem op de juiste manier aanpakken. Hierbij creëren we opnieuw de structuur waar je lichaam behoefte aan heeft en voorkomen we dat de klachten in de toekomst terugkomen.

Na een assessment heb je de keuze om zelf actief met deze handvatten aan de slag te gaan of om een 1-on-1 coaching traject te starten met één van onze coaches.

Assessment €75

€100 Non-Members

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Uw bericht

    peenstra1-on-1 Coaching