Honest Nutrition One on One Coaching

Nutrition (voeding) is het fundament/basis van de Theoretical Hierarchy of Development uitgebracht door Greg Glassman (bedenker van CrossFit) in 2002. Hoeveel van ons stoppen (bewust) net zoveel tijd in de juiste voeding als dat we doen in onze trainingen? We geven soms 110% in de box, maar wat doen we als we Honest verlaten? Als je hier geen antwoord op kan geven, dan haal je waarschijnlijk niet het maximale uit jezelf zowel binnen als buiten de muren van Honest.

Voor wie is het?

Voor iedereen die een duurzame verandering wil aanbrengen in zijn/haar relatie met voeding.

Honest Nutrition is een individueel programma gericht op atleten (en ook op niet-atleten) van alle niveaus. Je hoeft dus niet bij Honest te trainen om de one-on-one coaching te volgen.

Wat houd het in?

Intake moment

Tijdens het intake moment ga je verschillende dingen bespreken met jouw coach. Het doel is om een duidelijk beeld te krijgen van jou, van jouw situatie en jouw relatie met voeding. Uiteraard bespreken we dingen als gewicht en doelen, maar we houden rekening met zaken als stress, werk, jouw relatie met voeding en andere dingen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wie jij bent en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Nutrition strategie op basis van jouw persoonlijke behoeften

Na jouw intake gaan we samen bekijken welke aanpak het beste is voor jou en jouw doelen. Dit betekend voor sommigen dat je begint bij het kiezen van gezondere opties tijdens het boodschappen doen of dat je meer mindful gaat eten. Voor anderen kan dit betekenen dat je meteen begint met het tellen van macro’s. Dit hangt allemaal af van jouw behoeften en waar jij bent in je kennis en reis richting jouw doel.

Wekelijkse check-ins met jouw nutrition coach (online)

Als je samen met je coach een plan van aanpak hebt, ga je aan de slag. Elke week laat jij je coach weten hoe het gaat. Afhankelijk van waar je mee bezig bent, kan dit een simpele reflectie zijn of betekend dit dat je elke week een meting doet (heup/taille ect) en progressie foto’s maakt. De check-ins gebeuren voornamelijk online, maar als jij graag een face-to-face meeting wilt met je coach kan dit ook.

Honest nutrition is een programma die ik iedereen aan raad als je bewuster om wilt gaan met je voeding. Het programma heeft mij laten zien dat als ik mijn sportprestaties wil verbeteren, verder moet kijken dan alleen mijn voeding. Door samen met mijn coach Jaime wekelijks de check-in te bespreken, ben ik ook gaan leren om naar mijn lichaam te luisteren. ‘Heb ik goed geslapen? Lange werkdag gehad? Stress? Door op deze manier wekelijks terug te kijken, leerde hoe ik mijn voeding daar op kon aan te passen of helaas misschien wel een training over te slaan…

-Priscila

Contact met jouw coach wanneer je dit nodig hebt

Dit is jouw reis en de coach is er voor jou! Sta je midden in de supermarkt en weet je niet welke aardappelen je het beste kan kopen? Vraag het je coach. Ga je uit eten en heb je geen idee wat je moet bestellen? Vraag het je coach. Ga je op vakantie en wil je een game plan? Vraag het je coach.

Ondersteuning van jouw coach

Jij hebt de touwtjes in handen. Onze coaches zijn er om naast jou te staan en je te ondersteunen in jouw reis. Onze coaches willen dat JIJ succesvol bent en zorgen ervoor dat jij de handvatten krijgt om precies dat te worden. Onze coaches zijn geen strenge drill sergeants, maar houden jou een spiegel voor waar jij kan reflecteren over jouw voedingspatronen en ze zullen je helpen om duurzame veranderingen te maken in jouw gedrag en kennis betreft voeding en nutrition.

Honest Methode

Maar waar begin je? Keto, Paleo, IF, IIFYM, Zone? Allemaal populaire termen binnen de CrossFit community. Maar hoe onderscheid je de sh*t van de dingen die écht werken? Nou, thats where we come in.

CrossFit Honest Nutrition heeft gekozen voor macro counting (macro’s tellen) als het leidende principe van onze nutrition visie.
Macronutriënten zijn koolhydraten, vetten & eiwitten. Dit zijn voedingenstoffen waar je energie van krijgt (calorieën).
Door het vinden van de juiste balans kun je afvallen, aankomen en/of sterker worden.
Onze ervaring met andere diëten leert dat deze kunnen beperken of erg strikt zijn waardoor deze moeilijker zijn om vol te houden. We zeggen dus niet dat Paleo, Keto of IF niet kunnen helpen met het behalen van jouw fitnessdoelen, maar dat je hier niet alles mag/kan eten en onderzoek toont aan dat beperkingen sneller kunnen leiden tot een terugval in je oude gewoonten.

Het uiteindelijke doel is om macro’s te gaan tellen omdat het een goede duurzame manier is om resultaten te bereiken ten opzichte van andere diëten of nutrition programma’s. Echter, afhankelijk van hoever jij bent, werken we eerst in kleine stapjes hier naar toe.

We geven ten slotte ook geen 60kg barbell aan een beginner om de snatch te leren!

€60 P/M

Per maand

€55 p/m

Pakket van 3 maanden

€50 p/m

Pakket van 6 maanden

Wij raden sterk aan om het ten minste 3 maanden vol te houden. Stuur online een bericht (via contact formulier) en één van onze nutrition coaches zoekt dan contact voor het maken van een afspraak.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Uw bericht

    peenstraHonest Nutrition