CrossFit Teens

Wil je fit en sterk worden, op je handen lopen, snel leren rennen, muscle ups kunnen doen, zwaar tot nog zwaarder squatten en gewoon lekker in je vel zitten? Dan is CrossFit dé sport voor jou!

Wat is CrossFit?
CrossFit is een trainingsmethode waarbij je je hele lichaam op de meest diverse manieren traint. Denk hierbij aan Olympic Weightlifting en Powerliften (spieren kweken), maar ook aan duurtraining, Strongman en gymnastiek (conditie opbouwen). Kortom, CrossFit maakt jou zo fit als je maar zijn kan. Juist omdat we ons focussen op een total body work-out. Het gaat om techniek, kracht, maar net zo goed om uithoudingsvermogen. Train je mee? Dan zit je lekkerder in je vel en lekkerder in je hoofd.

Heb je een vraag? Stein kan hem vast en zeker beantwoorden. Stuur hem een e-mail via stein@crossfithonest.nl

CrossFit Teens

Voor wie? CrossFit Teens is voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Daarna stroom je door naar de reguliere CrossFit lessen. Je kunt met elk sportniveau, met of zonder ervaring, in elke les instromen.

Wanneer? Iedere dinsdag en donderdag, van 17:00 tot 18:00.

Hoe? Eerst 2 gratis proeflessen! Daarna betaal je €45 per maand.

Kom 2 keer gratis proeven!

Waar is CrossFit goed voor?

Er wordt wel eens gezegd dat krachttraining gevaarlijk is voor jongeren. Dat het de groei belemmert of zelfs zorgt voor scheefgroei. Dit klopt niet. Krachttraining, mits goed en onder de juiste begeleiding toegepast, is juist bevorderend voor zowel je spieren als je skelet, voor zowel je lichaam als je geest. Voor meer informatie hierover, kijk op www.voeding-en-fitness.nl.

Voordelen van CrossFit voor Teens zijn:
–         Sterkere spieren en botten
–         Minder kans op overgewicht
–         Bewustwording van de gezondheid van het lichaam
–         Betere conditie
–         Zelfverzekerdheid opbouwen en vergroten
–         Plezier krijgen in sporten!

Good to know: bij CrossFit Honest zijn de coaches die de trainingen voor Teens begeleiden aanvullend opgeleid. Hierdoor weten ze precies hoe ze met Teens moeten werken, hoe ze gestimuleerd en gemotiveerd blijven en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Waarom CrossFit?

In de CrossFit-wereld heerst een non-machocultuur en daar houden we van. Over het algemeen is CrossFit een individuele sport, maar we doen het juist samen. We willen dat iedereen het goed doet. Dat betekent elkaar helpen, ondersteunen en aanmoedigen. Dus ‘leave your ego at the door’ en kom meedoen!

Competitie in CrossFit
Ben je competitief ingesteld en hou je wel van een wedstrijd op z’n tijd? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. We organiseren regelmatig ‘in house’ competities, zodat je je kan meten aan je trainingsmaten. Daarnaast worden er veel nationale en internationale CrossFit competities georganiseerd. Lukt het jou om bij ons gekwalificeerd te worden, dan begeleiden wij je naar de wedstrijden.

Kom 2 keer gratis proeven!

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Dat kan via dit formulier.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Uw bericht

    peenstraCrossFit Teens