Blog

The Honest Open 19.4

by CrossFit Honest on 20 maart 2019

Daar waren ze al! De burpees! Sommigen keken er naar uit, anderen konden wel janken, maar je kon er hoe dan ook niet onder uit! Ze deden hun naam in ieder geval eer aan. Hoe zwaar (of leuk) de burpees ook waren, de uitdaging zat voor velen toch in het tweede deel van de workout waar de RXers zich op de bar moesten musclen en de scaled leute pullups moesten doen.

Het leuke van een uitdaging is dat je jezelf kan verbazen! De PR-bel heeft weer geklonken! Er werden eerste pullups en barmuscle ups gemeld! YASH! Onder andere door Jan, Aimee, Hilda, Janette en Marieke. Jullie zijn allemaal kanjers!

Wederom shinen de scaled mannen met maar liefst 10 finishes. Bij de Rx mannen pakken Stein, Wytze en Stephan voor de derde keer plek 1, 2 & 3 en ook bij de RX vrouwen zijn er geen surprises. Wel laat Nynke zien wat er allemaal mogelijk is binnen een jaar. Voor de niet-kenners; vorig jaar deed Nynke de Opens nog scaled. Op dit moment staat ze op een goede 2e plaats bij de RX vrouwen. WOW!

En nu hebben we nog maar ÉÉN wod voor de boeg. Wat gaat deze doen met de definitieve eindstand van de Honest Opens? Er kan nog veel gebeuren, in alle categorieën! Maar, houd tijdens de laatste WOD vooral de scaled vrouwen in de gaten. Daar word de eerste plek momenteel gedeeld door gingers en #Fitmoms Tessa en Rianne. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat zij head to head gaan op maandagavond 20:00u! So be there!

We (oke oke, IK) ben erg bang (lees:doodsbang) dat we tijdens 19.5 met thrusters te maken krijgen. Please Lord, Boeddah, Allah, Aquaman, buurman Jan, Dave Castro en wie onze gebeden ook maar wil verhoren.. laten we de Opens leuk houden en de thrusters ‘gewoon’ vergeten.. We’ll know soon enough.

Succes allemaal met de LAATSTE OPEN WOD VAN 2019!

CrossFit HonestThe Honest Open 19.4