Assessment

Op zoek naar de oorzaak van blessures, pijntjes, ongemakken en disbalansen.

ASSESSMENT IN HET KORT

Tijdens een Assessment kijken de twee Honest coaches samen met jou naar de oorzaak van blessures, pijntjes, ongemakken en/of eventuele disbalansen. De coaches neemt op basis van de Strongfit principes een aantal bewegingen en oefeningen met je door om een beeld te krijgen van jouw bewegingspatronen en de mogelijke inefficiënties hierin.

Voor wie is het?

De Assessment is voor iedereen die klachten ervaart en op zoek is naar een duurzame oplossing tijdens het trainen. Het is belangrijk dat je leert hoe je lichaam werkt en wat je kunt doen om klachten te voorkomen of te verhelpen door middel van training.

Zo werkt het

Na de Assessment nemen de coaches je mee in de analyse en krijg je trainingen en handvatten waarmee we ervoor zorgen dat we het probleem op de juiste manier aanpakken. Hierbij creëren we opnieuw de structuur waar je lichaam behoefte aan heeft en voorkomen we dat klachten in de toekomst terugkomen.

Na de Assessment heb je de keuze om zelf actief met deze handvatten aan de slag te gaan of om een One-on-One coachingstraject te starten met één van onze coaches.

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Heb je nog andere vragen of wil je starten?