DE COACHES
VAN HONEST

 

We doen ons werk met veel passie en enthousiasme met een team van ervaren en betrokken coaches. We stellen ons hieronder graag aan je voor. 

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Hallo, ik ben Kees! 37 jaar en vader van twee dames plus eigenaar van Honest samen met mijn vrouw Rianne. Rond 2012 heb ik me vastgebeten in CrossFit en niet meer losgelaten. In 2014 ben ik met veel passie Honest gestart. Naast het drukke Honest bestaan ben ik graag bezig met muziek en fotografie. En als er dan nog tijd overblijft, dan kijk ik het liefste een leuke serie.

 

Ik ben een vriendelijke coach, met veel humor (!) en technische kennis. Trainen moet leuk zijn, de rest volgt wel. Mijn favoriete beweging is toch wel de Clean & Jerk, als ik er maar niet heel veel van hoef te doen 😉 In mijn lessen heb je gegarandeerd plezier. Ik verwelkom je als nieuw lid met open armen en zorg dat jij je net als iedereen bij Honest thuis voelt. Welkom!

KEES PEENSTRA

Oprichter / Hoofdcoach

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Mijn naam is Rianne en samen met Kees ben ik eigenaar van Honest. Ik ben mama van twee meisjes en met veel plezier coach ik de PowerMama’s. In 2018 volgde ik een opleiding bij de Core Academy en vanaf dat moment zijn we PowerMama lessen aan gaan bieden. Ik ben een trotse coach met pre- en postnataal fitness als prachtig specialisme!

 

Het meest trotse moment bij Honest beleefde ik toen we na ontzettend hard werken de deuren van onze nieuwe box openden! Wat een geweldig moment. Naast coach ben ik een luisterend oor en wil ik in alles met je meedenken. Niks moet en bijna alles mag. Samen kunnen we het beste in jou naar boven halen!

RIANNE PEENSTRA

CrossFit & PowerMama

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Ik ben Stein, naast fanatieke CrossFitter en coach, ook een avonturier en buitenmens. Ik ben benieuwd wie je bent en wat je doet. Als coach wil ik jou leren kennen en een (sport)ervaring geven waar je van geniet. Wat training geven bij Honest zo leuk maakt is de community en de diversiteit daarin. Voor elk individu is er een plek bij Honest. De leukste bewegingen? Voor een Snatch, Handstand en alles met een Sandbag mag je me altijd wakker maken.

 

Mijn beste herinnering aan Honest was de derde CrossFit WOD die ik deed in mijn leven: Randy, 75 Power Snatches for time. Ik versloeg Kees in zijn prime time, haha 😉 Kom je bij mij trainen, dan leer ik je niet alleen hele goede Power Snatches, maar help ik je zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Fitness is meer dan je denkt!

STEIN LEIJENDEKKER

CrossFit & Youth

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Hoi! Ik ben Tessa, één van de PowerMama coaches bij CrossFit Honest. Hardlopen was altijd mijn passie, maar vanaf het moment dat ik in 2015 bij Honest binnenliep was ik verslaafd aan CrossFit. Tijdens de PowerMama lessen help ik je met versterkende of juist ontspannende oefeningen en hoop ik zo bij te dragen aan deze speciale periode. Want zeg nou zelf, hoe vet is het om met een aantal zwangere like-minded en sportieve dames bewust met je lichaam en sporten bezig te gaan?

Naast CrossFit zie je mij op het terras met een goede kop koffie. Samen met mijn dochtertje uiteraard. Ik vind het bijzonder dat je bij Honest ziet hoeveel support er is voor elkaar bij life events. Van wedstrijden tot (helaas) begrafenissen. Elke keer ben ik weer onder de indruk van de manier waarop we elkaar steunen. Guilty pleasures tijdens mijn PowerMama les? Dat kan! Je mag zelf de muziek kiezen, ik ben namelijk een hele slechte dj!

TESSA BOOT

PowerMama

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Wytze hier! Ik ben geboren in Leiden en opgegroeid in Grou. Van jongs af aan was ik al een fanatieke sporter. Vanuit mijn passie heb ik meerdere sportopleidingen gedaan waaronder MILO Personal trainer aan de Vondelgym in Amsterdam. Sinds 2017 ben ik coach bij Honest en je kunt ook bij mij terecht voor Personal Training.

 

Waar je mij als coach aan kunt herkennen? Ik ben een sociaal dier en word blij van mensen om me heen. Dat straal ik uit naar de atleten terwijl ik ze zo goed mogelijk help met alle kennis die ik in huis heb. Het moment bij Honest dat me altijd is bijgebleven is de CrossFit Open workout 17.1: zoveel spierpijn in mijn rug, dat weet ik nog als de dag van gisteren. Kom je trainen bij Honest, dan maakt het niet uit wie je bent of wat je niveau is. Iedereen is gelijk en wordt met evenveel respect behandeld.

WYTZE NIJP

CrossFit

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Hoi, ik ben Niels en ik ben 25 jaar. Ik woon nu ongeveer 4 jaar in Leeuwarden samen met mijn vrouw Elbrich en hond Tes. Ik doe nu ongeveer een jaar aan CrossFit, maar ben al aan het sporten sinds ik kon lopen. Vroeger heb ik veel gevoetbald en geturnd. Klimmen doe ik sinds mijn 13e en daar geef ik ook training in. Verder heb ik kayakken, mountainbiken en skeeleren als hobby’s. Je kunt dus wel zeggen dat sport een belangrijk onderdeel van mijn leven is!

 

Het mooiste aan Honest vind ik de community. Daar haal ik veel motivatie en energie uit, die ik op mijn beurt weer terug kan geven aan de atleten. Ik vind het allerbelangrijkste dat iedereen het naar zijn zin heeft, dat we hard ons best doen en dat we het beste uit onszelf halen. Allemaal binnen één uur 😀 Mijn leermoment bij Honest: een 2 minuten AMRAP burpees. Ik heb me een kwartier afgevraagd of mijn hartslag ooit nog ging dalen, haha.

NIELS VUNDERINK

CrossFit

Heb je een vraag? We geven graag antwoord!