Dit is ons verhaal

We are HONEST

 

We doen ons werk vol passie en enthousiasme met een team van ervaren coaches. Ons doel is om iedereen in onze community een veilige plek te geven. Een plek waar jij jezelf kunt zijn. Waar wij er voor je zijn en waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Een plek waar we jou kunnen helpen je doelen te bereiken. Let’s #MoveUp. 

Courage, power and confidence

In 2014 verwelkomden we de eerste Honest atleten in onze ‘oude box’ (zie foto!). Veel van deze atleten zijn nog altijd trouw lid van onze community. Wij, Kees en Rianne, zijn Honest gestart omdat we geloven dat CrossFit voor jou en voor iedereen is. Voor iedereen die durft te dromen en voor iedereen die op zijn/haar eigen niveau wil werken aan kracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. 

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.
Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Strong community Powerful movement

 

Vertrouwen, openheid en vooral FUN vinden we belangrijk. Alle Honest-coaches zijn ervaren, oplettend en zijn er voor jou. Op de goede én de slechte momenten. Alles wat we doen, doen we samen met onze hechte community. Buiten de training om zien we elkaar ook bij Honest BBQ’s, verkleedfeesten en pizza-nights.

We coach. We learn. We have fun. We #MoveUp.  

Nieuwsgierig naar hoe een training eruit ziet?

We promise

That is why we here. That is our drive. That is how we encourage and empower the community. We believe change is collaborative. We take many small steps to lift up your goals and to get results. Big and small. That is how we #MoveUp.

Great reasons
you might

We trainen bij Honest met duidelijke doelen en de drive om beter, sterker of fitter te worden. Óf om fit te blijven. Door te focussen op vooruitgang trainen we op de meest effectieve manier. CrossFit combineert heel veel verschillende functionele bewegingen in een ‘korte’ groepstraining. Met competitie tussen de atleten én support van de atleten.

We think you’ll love it.

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.
Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Some reasons
you might not

Honest is een box, geen gym. We doen work-outs met ons lichaamsgewicht en vullen dit aan met enkele attributen zoals een barbell of kettlebell.

Het kan zijn dat dit anders is dan je van een reguliere gym gewend bent. Bij Honest hebben we geen ego’s, omdat we die niet nodig hebben.

This is fitness as it should be.

Heb je een vraag? We geven graag antwoord!