Start vandaag. Start met CrossFit. Start bij Honest

VANAF 1 JANUARI 2024 HEBBEN WE VOOR ONBEPAALDE TIJD EEN LEDEN & PROEVER STOP

(Geldt niet voor PowerMama!)

Vanaf dan kun je je op deze pagina opgeven voor de wachtlijst. Zodra we open gaan voor leden en/of proever brengen we je op de hoogte!

  Je wilt fit worden. Écht fit. Daar moet je zelf voor trainen. Maar dat doe je niet alleen! Onze coaches dagen je uit en de community moedigt je aan. Om jouw doelen te bereiken, hoe klein of groot ze ook zijn. Je kunt veel meer dan je denkt. Ben jij klaar om je grenzen te verleggen?

  Op deze pagina lees je hoe je kunt starten met CrossFit en beantwoorden we veelgestelde vragen. Ben je op zoek naar ons andere sport-aanbod? Kijk dan hier.

  STARTEN IN
  3 stappen

  Proef 1x gratis

  Proef 1x gratis van CrossFit en ervaar hoe het is om fit te zijn. CrossFit ervaren = CrossFit beleven.

  Persoonlijke Fundamental

  We bespreken je doelen en eventuele blessures.
  Daarna doen we een One-on-One sessies voor de CrossFit Fundamentals (€35)

  #MoveUp

  Kies een lidmaatschap en schrijf je in voor de lessen. Je bent nu onderdeel van de Honest Community!

  Schrijf je in voor een proefles via deze knop👇

  IK HEB AL ERVARING
  MET CROSSFIT

  Handig om te weten

  Altijd premium

  In de lounge

  Altijd opzegbaar

  Veelgestelde vragen

  CrossFit is een intensieve manier van fitness die kracht, conditie en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden. En dat willen we bij CrossFit juist voorkomen!

  Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch en/of kracht gedeelte om de Crossfit bewegingen te leren en sterker te worden en een intensieve training WOD (Workout of the Day), variërend van 5 tot 45 minuten. De resultaten van deze WOD worden in je persoonlijke statistieken bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen. Je neemt het (soms samen met een buddy) hierbij op tegen jezelf én je medeCrossFitters.

  Gedurende de training wordt er, naast je eigen lichaamsgewicht, gebruikgemaakt van halterstangen, kettlebells, medicijnballen, tractorbanden, zandzakken, touwen, ringen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen (functional movements) zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden én te blijven.

  Bij CrossFit Honest train je onder zeer professionele begeleiding van 4 CrossFit level 1 gecertificeerde trainers. Er wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van de juiste techniek en daarmee het voorkomen van blessures. Ze dagen je uit meer uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. Zo helpen ze je, jouw doelen te bereiken.

  Er wordt getraind met het beste materiaal van o.a. Roque Fitness. De Box is efficiënt ingericht met voldoende materiaal, waardoor er ruimte is voor iedere sporter om optimaal te kunnen trainen. En er worden op diverse tijdstippen (ochtend, middag en avond) lessen gegeven, waardoor je makkelijk een passend trainingsschema kunt samenstellen. Bekijk het lesrooster voor de lestijden.

  Bij CrossFit Honest kom je terecht in een warm bad van enthousiaste CrossFitters van ieder niveau. Er heerst een prettige open sfeer waarin nieuwe sporters van harte welkom zijn. En zoals het ook in de filosofie van CrossFit past, wordt degene die als laatste eindigt bij een WOD, het hardst aangemoedigd.

  Ja, iedereen is geschikt voor CrossFit. Wat je nodig hebt is de wil om aan jezelf te werken en fit(ter) te worden. Niks gaat vanzelf, maar alles is te leren. CrossFit is een intensieve sport, dus je moet wel bereid zijn om je grenzen op te zoeken en steeds weer een stukje te verleggen.

  Wanneer je begint, wordt er eerst gekeken naar je fysieke gesteldheid. Dat is je startpunt. Iedere WOD is te schalen. Dus of je nu met 100 kg of 20 kg werkt maakt niet uit. Het gaat erom wat jij aankan. Je zult ook zien dat de ene CrossFitter sterker is en de andere het juist wint op conditie. Het doel is om op alle gebieden steeds beter te worden. Allround fit dus!

  Trainingen bij CrossFit Honest bestaan uit een warming-up, een technisch en/of kracht gedeelte om de Crossfit bewegingen te leren en sterker te worden en een intensieve training WOD (Workout of the Day), variërend van 5 tot 45 minuten. De resultaten van deze WOD worden in je persoonlijke statistieken bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen. Je neemt het (soms samen met een buddy) hierbij op tegen jezelf én je mede-CrossFitters. En dat niet alleen, je kunt ook precies zien of je vooruitgang boekt.

  Naast een intensieve training kun je ook veel fun, gezelligheid en motivatie van mede-CrossFitters verwachten. Er hangt een ongedwongen sfeer waarin jij je hopelijk ook snel thuis zal voelen!

  Dit hangt van een aantal dingen af. Bijvoorbeeld van jouw ervaring, hoeveel tijd jij hebt en of je er nog een sport naast doet.

  Als jij geen tot weinig ervaring hebt met sport raden wij je aan om rustig te beginnen met twee keer per week en vanuit daar op te gaan bouwen. Zo krijg je de tijd om je lichaam te laten wennen aan CrossFit. 

  Het liefst zien wij jou minimaal drie keer per week. Op die manier zal je de meeste progressie maken.

  Heb je een andere vraag?
  Misschien vind je het antwoord bij de andere veelgestelde vragen of kijk bij wat we doen.

  Je kunt ook direct contact opnemen natuurlijk.