NUTRITION

Leer alles over goede voeding die bij jouw persoonlijke trainingsschema past.

NUTRITION IN HET KORT

Voeding is minstens net zo belangrijk als je training. Toch is het lastig om net zoveel tijd te stoppen in de juiste voeding als in je trainingsschema. Het volgen van goede voedingspatronen kan juist helpen om je trainingsdoelen te behalen. Tijd om wat extra aandacht te geven aan voedzame keuzes!

 

Voor wie is het?
De Nutrition one-on-one coaching is voor iedereen die een duurzame verandering wil aanbrengen in zijn/haar relatie met voeding. Het is een individueel programma, gericht op zowel atleten als niet-atleten van alle niveaus. Je hoeft niet bij Honest te trainen om de coaching te volgen.

 

Zo werkt het
We beginnen met een intake. Tijdens dit gesprek willen we een duidelijk beeld krijgen van jou en jouw relatie met voeding. Ook bespreken we andere factoren die je mentale en fysieke gesteldheid kunnen beïnvloeden zoals stress, werk of andere dingen binnen je persoonlijke situatie. Zo kunnen we erachter komen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Na de intake bepalen we de aanpak om jouw doelen te behalen. Zoals kleine stappen als het kiezen van gezondere opties bij de boodschappen. Dit hangt allemaal af van jouw behoefte.

Elke week check je (online) in met je Nutrition coach. Dit kan een simpele reflectie zijn of een wekelijkse meting om te zien hoe dicht je bij je doel komt. Je kunt altijd contact opnemen met de coach wanneer je hem/haar nodig hebt. Sta je in de supermarkt en weet je niet welke aardappelen je het beste kunt kopen? Ook dan staat de Nutrition coaches voor je klaar.

Start vandaag met CrossFit in Leeuwarden bij CrossFit Honest.

Kosten

– €60 per maand
– €55 per maand bij een pakket van 3 maanden
– €50 per maand bij een pakket van 6 maanden

We adviseren om de Nutrition coaching tenminste drie maanden vol te houden. Ben je klaar om te beginnen met een voedzame leefstijl? Plan een intake en onze Nutrition dan nemen we contact met je op voor een intake.

Wil je starten of heb je andere vragen?